|
|
|
1.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Ders Adedi
|
Öğretim Şekli
|
|
|
141000000001101
|
Akademik ve Sosyal Oryantasyon
|
1+0+0
|
Zorunlu
|
1
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
222000000002109
|
Genel İngilizce
|
4+0+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
482000000001101
|
Bilgi Teknolojileri Kullanımı
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
811000000002103
|
Temel Beslenme Bilgisi
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
811000000002221
|
Yiyecek-içecek Hizmetleri Yönetimi
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
811054100002105
|
Genel Mutfak Teknikleri
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
811054100002127
|
Yiyecek Hazırlama ve Pişirme Teknikleri
|
1+2+0
|
Zorunlu
|
6
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
811072000002111
|
Gıda ve Personel Hijyeni
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
30
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Ders Adedi
|
Öğretim Şekli
|
|
|
100000000002210
|
Staj
|
0+24+0
|
Zorunlu
|
10
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
345000000001390
|
Kalite Yönetim Sistemleri ve Standartları
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
621052100002106
|
Gıda Teknolojisi
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
811000000002210
|
Türk Mutfak Kültürü ve Uygulamaları
|
1+2+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
811054100002206
|
Pasta ve Unlu Ürünler Yapım Teknikleri
|
0+3+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
PSD BAHAR (1.SINIF)
|
Program Seçmeli Ders Bahar (1.Sınıf)
|
2+0+0
|
Seçmeli
|
4
|
1
|
Yüz Yüze
|
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
30
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
3.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Ders Adedi
|
Öğretim Şekli
|
|
|
811000000002213
|
Dünya Mutfaklarından Uygulamalar
|
1+3+0
|
Zorunlu
|
6
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
812034500000813
|
Genel Turizm
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
PSD GÜZ (2.SINIF)
|
Program Seçmeli Ders Güz (2.Sınıf)
|
2+0+0
|
Seçmeli
|
16
|
4
|
Yüz Yüze
|
|
|
YSD GÜZ (2.SINIF)
|
Yüksekokul Seçmeli Ders Güz (2.Sınıf)
|
2+0+0
|
Seçmeli
|
4
|
1
|
Yüz Yüze
|
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
30
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Ders Adedi
|
Öğretim Şekli
|
|
|
İME
|
İşletmede Mesleki Eğitim Uygulamaları
|
0+32+0
|
Zorunlu
|
18
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
223000000001101
|
Türkçe Eleştirel Okuma ve Yazma
|
4+0+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
224031300001101
|
Atatürk İlkeleri İnkilap Tarihi ve Modern Türkiye'nin Oluşumu
|
4+0+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
YSD BAHAR (2.SINIF)
|
Yüksekokul Seçmeli Ders Bahar (2.Sınıf)
|
3+0+0
|
Seçmeli
|
4
|
1
|
Yüz Yüze
|
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
30
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|